На Закарпатті чеські партнери допоможуть створити реабілітаційний центр

На Закарпатті чеські партнери допоможуть створити реабілітаційний центр

Під час візиту делегації чеського краю Височина на Закарпаття підписали угоду про співпрацю в межах створення обласного реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду "ViZa" Зденєком Кадлецом.

Разом з нашими партнерами підписали угоду про співпрацю в межах створення обласного реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center. Чеський край Височина спільно з іншими регіонами виділив фінансування для проєкту, реалізація якого вже розпочалася. Для нас дуже важливо, що наші партнери підтримали ініціативу й погодилися приєднатися до команди "4.5.0 Recovery Center, – заявив голова ОВА. 

За словами Микити, попри скепсис, інші бачення й поточні труднощі вони змогли створити міжнародну коаліцію у складі Чехії, Угорщини та Австрії, й розпочати реалізацію та знайти позабюджетне фінансування проєкту. Очільник області наголошує, що він  має усі шанси стати найкращим у країні.

Усі ці зусилля – для наших захисників, їх відновлення та швидкого одужання. Дякую чеським партнерам за підтримку. Наша співпраця завжди була конструктивною та ефективною, і цей кейс є черговим підтвердженням цього, – додав він. 

Нагадаємо, Food Train від Укрзалізниці прибув на Харківщину

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next