Бельгія виділить Україні €100 млн на обслуговування F-16

Бельгія виділить Україні €100 млн на обслуговування F-16

Уряд Бельгії сьогодні на засіданні схвалив рішення щодо виділення €100 млн для України на обслуговування винищувачів F-16.

Про це повідомила міністерка оборони країни Людивін Дедондер.

Вона зазначила, що бельгійський уряд схвалив 25-й пакет підтримки України, у рамках якого держава виділить фінансування на обслуговування F-16.

Рада міністрів схвалила 25-й пакет підтримки для України: 100 мільйонів євро на обслуговування та підтримку винищувачів F-16 у межах міжнародної коаліції F-16, ‒ написала Дедондер.

Нагадаємо, Шпигунство на користь рф: в Австрії затримали колишнього спецслужбовця

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України США стежитиме за відведенням російських військ від кордонів України
Сполучені Штати Америки стежитимуть за ситуацією поблизу українського кордону після заяви Росії про завершення військових навчань і відведення їхніх військ.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Loading...
Load next