Чеська ініціатива: Німеччина надасть Україні 180 тис. артснарядів

Чеська ініціатива: Німеччина надасть Україні 180 тис. артснарядів

Німеччина надасть Україні 180 тисяч артилерійських снарядів в рамках реалізації очолюваного Чехією плану закупівлі боєприпасів.

Про це повідомляє Reuters.

У виданні заявили, що минулого місяця міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус оголосив про надання Україні пакету допомоги на суму 478 мільйонів євро, не враховуючи підтримку чеської ініціативи з надання боєприпасів.

Таким чином, загальна вартість обох заходів підтримки становить понад один мільярд євро, ‒ заявив представник німецького оборонного відомства.

За даними міністерства, на частку Німеччини припадатиме 40% цієї ініціативи.

Нагадаємо, Глава Мінфіну Німеччини проти повернення призову в армію

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото) У Криму окупанти розгорнули масштабний військовий табір (фото)
Німецькі ЗМІ опублікували кадри польового табору російських військ в окупованому Криму.
Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі Меркель запросила Зеленського в Берлін обговорити ситуацію на Донбасі
Канцлерка Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель у телефонній розмові запросила президента України Володимира Зеленського найближчим часом відвідати Берлін з офіційним візитом.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
Loading...
Load next