У Палаті представників вважають, що роспропаганда інфікувала Конгрес США

У Палаті представників вважають, що роспропаганда інфікувала Конгрес США

Голова комітету з розвідки Палати представників Майк Тернер вважає, що російська пропаганда проникла у стіни законодавчого органу США, оскільки члени Конгресу поширюють хибні повідомлення про війну, яку почала РФ.

Про це повідомляє The Hill.

Тернер сказав, що погоджується з конгресменом Майклом Макколом, головою комітету у закордонних справах Палати представників, який зауважив, що "російська пропаганда, на жаль, потрапила до Сполучених Штатів та інфікувала значну частину бази моєї партії".

Ми бачимо, що РФ намагається замаскувати повідомлення, які є антиукраїнськими та проросійськими, деякі з яких ми навіть чуємо у Палаті представників, ‒ заявив Тернер.

Він зауважив, що має на увазі, що сьогодні є члени Конгресу, "які все ще помилково стверджують, що цей конфлікт між РФ та Україною пов'язаний з НАТО".

Путін дуже чітко дав зрозуміти, як публічно, так і своєму власному населенню, що він вважає, що цей конфлікт є наслідком набагато ширших претензій РФ на Східну Європу, включаючи претензії на всю територію України,- наголосив політик.

За його словами, пропаганда ускладнює передачу допомоги Україні та розмиває чітке уявлення про боротьбу між демократією та авторитаризмом.

Тепер, у міру того, як ця пропаганда поширюється, нам стає важче сприймати це як битву між авторитаризмом та демократією, якою вона є. Президент Китаю Сі [Цзіньпін] та сам Володимир Путін визначили це саме таким чином, ‒ додав Тернер.

Нагадаємо, Зеленський: «Готуємо відповідь за Харків для ворога – дуже конкретну і справедливу»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України США попередила Росію, що чекає на неї у випадку агресії проти України
Держсекретар США повідомив, що якщо Російська Федерація діятиме нерозважливо або агресивно щодо України, Вашингтон реагуватиме на її дії.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії США підтримує Україну й готові допомогти в разі військової агресії з боку Росії
Америка заявила, що Росія використовує агресивний підхід у розв'язанні конфлікту на Донбасу й повинна негайно припинити свої наступальні дії.
Loading...
Load next