Путін хоче «пробити» переговори, бо нервує через дії України та її партнерів - Клімкін

Путін хоче «пробити» переговори, бо нервує через дії України та її партнерів - Клімкін

Заявами про буцімто готовність до переговорів Путін хоче зруйнувати військову допомогу Україні, щоб потім диктувати свої умови.

Про це повідомив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін в ефірі телемарафону.

 Я вважаю, що це класична вимога капітуляції до початку переговорів, ‒ сказав дипломат.

На думку Клімкіна, Путін дуже хотів би «пробити» переговори, бо йому не подобається активність і України, та її партнерів.

Він бачить, що відбувається саміт за самітом, він нервує, що в Європі не відбулось перезавантаження – він сподівався, що права хвиля поглине Європу, а вона насправді може її підсилити… Він бачить, що поступово до російської економіки йдуть проблеми, що ситуація з ціною на нафту також не є певною на перспективу… Він із задоволенням зробить видимість початку переговорів, таким чином збивши динаміку військової та іншої допомоги, а потім, звичайно, зруйнувавши допомогу, буде диктувати свої умови. Ось насправді його геополітична логіка, ‒ додав колишній міністр.

Нагадаємо, На кордоні з Польщею збудують новий вантажний термінал і пішохідний перехід

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next