Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин - The Atlantic

Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин - The Atlantic

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його густі, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині.

Про це повідомляє The Atlantic.

Родичі змушені пересуватись лише автомобілями. А ось його гості повинні перебувати на карантині перед зустріччю з ним. Це пов'язано з тим, що Путін "любить життя і одержимий ідеєю безсмертя", ‒зазначають у виданні.

Відомо, що російське МОЗ вимагає від науково-дослідних інститутів звітів щодо розробок у галузі боротьби з сенсорними та когнітивними розладами. Вони також вивчають методи боротьби з клітинним старінням, остеопорозом та спробами зміцнити імунну систему.

Нагадаємо, СБУ затримала кілера, який намагався вбити посадовця Мелітопольської міськради

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next