Росію не обрали до Економічної та соціальної ради ООН - Кулеба

Росію не обрали до Економічної та соціальної ради ООН - Кулеба

Росія не була обрана до Економічної та соціальної ради ООН (ЕКОСОР).

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Завершився 26-й тур голосування, в якому Росія не змогла бути обраною до ЕКОСОР, одного з шести головних органів ООН. Це голосування вкотре демонструє, що Росія може битися об стіну скільки завгодно разів, але результат залишиться незмінним: міжнародним злочинцям не місце в міжнародних органах, - наголосив він.

Кулеба зазначив, що відданість України цілям і принципам Статуту ООН залишається непохитною.

Ми продовжуємо просувати ці цілі за незмінної підтримки наших міжнародних партнерів, – наголосив глава МЗС.

Економічна і соціальна рада ООН (ЕКОСОР) — головний орган з координації економічної діяльності ООН і спеціалізованих установ, пов'язаних з ООН.

Нагадаємо, АРМА придбало військових облігацій на понад ₴4,2 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next