У грецького прикордонника вистрелили з боку Туреччини

У грецького прикордонника вистрелили з боку Туреччини

Грецький прикордонник зазнав вогнепального поранення на кордоні з Туреччиною.

Про це повідомляє «Афінсько-Македонська агенція новин».

За даними поліції, постріл стався з боку Туреччини, коли прикордонник патрулював віддалений район поблизу міста Суфлі, щоб запобігти незаконному проникненню мігрантів з Туреччини.

Видання Ekathimerini додає, що куля влучила чоловікові в низ живота. У регіональному відділі охорони здоров’я Македонії та Фракії розповіли, що післяопераційний стан 56-річного постраждалого — стабільний. Він перебуває поза небезпекою.

Влада проводить розслідування інциденту. Про те, хто міг стріляти в прикордонника, наразі не повідомляється. Греція не звинувачувала Туреччину в пострілі. У Туреччині не коментували цю подію.

Нагадаємо, Трамп не має гадки, як закінчити війну в Україні - ексрадник

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У прикордонній службі України заявили, що проєкту "Стіна" на кордоні з Росією не існує У прикордонній службі України заявили, що проєкту "Стіна" на кордоні з Росією не існує
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко повідомив, що наразі триває облаштування кордону який межує з Російською Федерацією. Однак, при цьому посадовець зазначив, що такого проєкту як "Стіна" - не існує.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
Loading...
Load next