Гарріс випереджає Трампа у трьох ключових штатах

Гарріс випереджає Трампа у трьох ключових штатах

Згідно з опитуваннями Siena Polls для New York Times, віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає кандидата на президентську посаду від Республіканської партії Дональда Трампа на 4 відсоткові пункти у трьох ключових штатах - Мічигані, Вісконсіні та Пенсільванії.

Про це повідомляє New York Times.

Опитування показали, що за Гарріс проголосували б 50% потенційних виборців у цих трьох штатах, Трампа б підтримали 46%.

Зазначається, що опитування близько 2000 виборів проводилися у трьох цих штатах в період з 5 по 9 серпня після того, як Гарріс оголосила кандидата у віцепрезиденти у свою команду губернатора штату Міннесота Тіма Волца. Це одне з перших «високоякісних опитувань», проведених вже після зняття Джо Байдена з президентських перегонів. До того Трамп мав невелику перевагу над кандидатом від демократів.

Демократи зараз мають помітно сильнішу позицію в цих трьох «хитких» штатах, які тривалий час були ключовими для перемог або поразок партії. Проте результати показують вразливі місця Гарріс. Виборці віддають перевагу Трампу, коли йдеться про те, кому вони довіряють економіку й імміграцію. Це питання, які залишаються основними у президентських перегонах, - зазначають у виданні.

Нагадаємо, Reuters: Гарріс випереджає Трампа вже на 5% на виборах президента США

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next