Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Красікова - Bild

Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Красікова - Bild

Німецькі слідчі незадоволені звільненням кілера з ФСБ Вадима Красікова під час обміну ув'язненими між Росією та Заходом, який відбувся 1 серпня.

Про це повідомляє Bild.

За інформацією BILD, слідчі незадоволені звільненням Красікова, який відбував ув'язнення за вбивство чеченського польового командира Зелімхана Хангошвілі на території Німеччини.

Зазначається, що після інтенсивного розслідування щодо агента російських спецслужб його несподівано випустили на волю, попри вирок до довічного ув'язнення.

Як повідомляє видання, у відомстві федерального генерального прокурора панує розчарування: серед високопоставлених слідчих Німеччини "мало розуміння", а те, що сталося, вважається надмірною поступливістю по відношенню до російського диктатора путіна.

Нагадаємо, США занепокоєні просуванням російських військ в Україні - глава Пентагону

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російське ФСБ затримало  у Санкт-Петербурзі українського консула Російське ФСБ затримало у Санкт-Петербурзі українського консула
Російські працівники ФСБ, вчора затримали у Санкт-Петербурзі українського консула - Олександра Сосонюка. Його звинувачують у нібито отриманні інформації закритого характеру під час зустрічі з громадянином Росії.
Робочий візит до Москви: Путін просив Меркель вплинути на Україну Робочий візит до Москви: Путін просив Меркель вплинути на Україну
У столиці Росії німецька кацлерка провела зустріч з президентом країни-агресора Володимиром Путіним.
"Процес ще більше затягується": Вітренко допустив, що "Північний потік-2" не запустять ніколи "Процес ще більше затягується": Вітренко допустив, що "Північний потік-2" не запустять ніколи
За його словами, найкращий варіант для "Газпрому" — це запуск до осені.
Loading...
Load next