У Міністерстві оборони анонсували нові функції застосунку Армія+

У Міністерстві оборони анонсували нові функції застосунку Армія+

Заступник Міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко анонсувала нові функції у застосунку для військовослужбовців Армія+.

Про це вона розповіла в ефірі Армія TV.

Протягом наступного місяця ми запускаємо Армія+ 2.0, це на правах анонсу, де буде запущений модуль навчання і додаткові курси. Думаю, що інтерес наших військових буде пропорційним до того, наскільки корисним буде продукт, — сказала Катерина Черногоренко.

За її словами, на сьогодні є вже понад 150 тисяч успішних авторизацій: це військовослужбовці, які успішно перевірили статус і отримали доступ до всіх функцій. Динаміка останніх п’яти днів — плюс 10 тисяч нових авторизацій щодоби.

Катерина Черногоренко відзначила ще один важливий показник, який постійно зростає: це кількість військових частин, що запровадили використання застосунку Армія+.

Тут знову хороші новини — 522 військові частини вже почали обслуговувати електронні рапорти для своїх підрозділів. Ми бачимо звернення військових щодо того, які нові рапорти додавати. Для нас дуже важливо додавати саме ті рапорти, які є потрібними і найчастіше використовуються, — пояснила заступник Міністра оборони.

Вона додала, що вперше в історії армії було подано 2700 електронних рапортів, вони вже підписані і мають таку ж юридичну силу, як і паперові.

Ми працюємо над тим, що і Міністерство оборони, і Генеральний штаб були партнерами у впровадженні і дякуємо колегам, що вони організовують роботу, навчають діловодів, говорять з командирами, — сказала Катерина Черногоренко.

За її словами, є звернення від військовослужбовців щодо того, що деякі командири не хочуть використовувати або надавати інформацію про свій ID-номер, який надається після реєстрації в застосунку і потрібний для процесу оформлення рапортів.

Такі звернення були, ми намагаємося через наших партнерів з Генерального штабу проводити роз’яснення, доводити до командирів, що це необхідно зробити, і бачимо, що є позитивна динаміка. Я хочу подякувати всім командирам, які не просто повідомили свій ID, а й активно запускають електронні рапорти у своєму підрозділі, — сказала Катерина Черногоренко.

Нагадаємо, Начальника управління ДМС підозрюють у перешкоджанні журналістській діяльності

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next