Зеленський змінив склад РНБО

Зеленський змінив склад РНБО

Президент Володимир Зеленський змінив склад Ради національної безпеки й оборони після серії урядових звільнень та призначень минулого тижня.

Про це йдеться в указі президента.

Зі складу РНБО вивели колишнього міністра закордонних справ Дмитра Кулебу та колишнього міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

Натомість відтепер до складу входять Андрій Сибіга, який замінив Кулебу на посаді глави МЗС, і Герман Сметанін, який став міністром з питань стратегічних галузей промисловості. Крім того, до РНБО тепер також входить віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та міністерка юстиції Ольга Стефанішина.

Нагадаємо, Зеленський обговорив з делегацією парламенту Данії співпрацю у сфері виробництва зброї

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next