Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади

Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму.

Секретар РНБО Олексій Данілов впродовж візиту на Галіфакський форум у Канаді обговорив ситуацію навколо українських кордонів із міністром національної оборони Анітою Ананд. Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Під час роботи Форуму, Данілов, заступник керівника Офісу президента України Роман Машовець та заступник міністра оборони України Анатолій Петренко обговорили ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром національної оборони Канади Анітою Ананд.

Як повідомили в пресслужбі, секретар РНБО України візьме участь в одній із сесій у рамках Форуму, який триватиме 19-21 листопада.

Також зазначається, що Данілов обмінюється думками щодо ситуації у сфері безпеки в Україні та світі з керівниками органів безпеки країн-учасниць форуму.

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що Україна готова до посилення охорони свого кордону через військові дії держави-агресора.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
"Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні "Істерія, яка сьогодні нагнітається з боку РФ": Данілов у прямому ефірі пояснив, для чого Росія пересуває свої війська на кордоні
Начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов в інтерв'ю Military Times заявив, що Росія сконцентрувала понад 92 тисячі військових біля кордонів з Україною.
Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО Після доповіді Данілова: Зеленський скликає засідання РНБО
Сьогодні Зеленський, виступаючи на колегії Служби безпеки України, згадав про санкції, застосовані за рішенням РНБО, та подякував СБУ "за важливу інформацію та пропозиції для засідань РНБО".
Loading...
Load next