Маск обіцяє виборцям гроші за підтримку протрампівської петиції

Маск обіцяє виборцям гроші за підтримку протрампівської петиції

Комітет політичної дії «Америка», заснований мільярдером Ілоном Маском, обіцяє в «хитких» штатах по $47 за кожен новий підпис під петицією на підтримку конституційної поправки щодо права носити зброю.

Про це повідомляє The Hill.

Створена для підтримки президентської кампанії Дональда Трампа організація звернулася до громадян з проханням підписати звернення з вимогою внести дві поправки до Конституції, які «гарантують свободу слова і право на носіння зброї».

 За кожну приведену вами людину, яка є виборцем у «хиткому» штаті, ви отримаєте 47 доларів! Легкі гроші, - написав Маск.

Видання додає, що пропозиція, нібито, дійсна протягом двох тижнів.

Комітет політичної дії «Америка» має намір зібрати підписи 1 млн зареєстрованих виборців у семи ключових «хистких» штатах: Пенсильванії, Джорджії, Неваді, Аризоні, Мічигані, Вісконсині та Північній Кароліні.

Саме в цих штатах, де рейтинги кандидата від республіканців та висуванки демократів Камали Гарріс майже рівні, вирішуватиметься доля виборів, наголошує The Hill. Згідно з середніми даними національного опитування The Hill / Decision Desk HQ, Гарріс випереджає Трампа на 3,4 відсоткових пункти - 49,8% проти 46,4% у Трампа.

Водночас опитування показують, що Трамп випереджає Гарріс на 1,2 відсоткових пункти в Аризоні й на 0,7% - у Джорджії та Північній Кароліні.

Гарріс випереджає Трампа на 0,2% в Мічигані, на 2% в Неваді, на 0,8% у Пенсильванії і на 1,3% у Вісконсині.

Нагадаємо, Байден заявив, що США підтримують право Ізраїлю на існування та захист

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next