Близько 800 людей вже евакуйовано на Заході України

Близько 800 людей вже евакуйовано на Заході України
Рятувальники продовжують ліквідувати наслідки інтенсивних опадів та підняття рівня води у річках у Чернівецькій, Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.Через це люд

Рятувальники продовжують ліквідувати наслідки інтенсивних опадів та підняття рівня води у річках у Чернівецькій, Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській областях.

Через це люди повинні залишати власне мешкання.

За даними ДСНС, найскладніша ситуація в Івано-Франківській області. Тут підтопленими залишаються 234 населених пункти у 16 районах затопило 9157 будинків. Жителям Верховинського, Тисменицького та Тлумацького районів доставили харчові продукти через відсутність транспортного сполучення.

У Верховинському районі для евакуацій двох породіль було відправлено вертоліт.

Між іншим, масштабами територій, де завдало шкоди стихійне лихо, а також за обсягами ресурсів, необхідними для ліквідації наслідків повені ця ситуація може бути класифікована як надзвичайна ситуація державного значення.

На цей момент, рівень води перевищує показник паводка, який був у 2008 році. 

Метеорологи зазначають, що з 24 червня дощі на заході будуть поступово зменшуватись.

Нагадаємо, що будівництво доріг в районі “Під Голоском” проходить задовільно. У пресслужбі ЛМР повідомляють, що на цей час там діють активні роботи з прокладення двох шляхів. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Оновлені правила в'їзду в Україну: що зміниться в застосунку "Вдома" Оновлені правила в'їзду в Україну: що зміниться в застосунку "Вдома"
Застосунок "Вдома" змінює свій функціонал : необхідності проходити контроль на основі даних геолокації та розпізнавання обличчя більше не буде.
Благодійний фонд "Народна Армія" організував аукціон для допомоги ЗСУ: як долучитися (відео) Благодійний фонд "Народна Армія" організував аукціон для допомоги ЗСУ: як долучитися (відео)
Лотами аукціону будуть підписані футболки від футболістів Романа Зозулі та Романа Безуса.
Loading...
Load next