Уряд дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня

Уряд дозволив відкрити кінотеатри з 2 липня
Час обирати цікаві прем'єри!З 2 липня Кабмін дозволив діяльність кінопалаців. Однак, працюватимуть вони з певними карантинними обмеженнями.

Час обирати цікаві прем'єри!

З 2 липня Кабмін дозволив діяльність кінопалаців.

Однак, працюватимуть вони з певними карантинними обмеженнями. Подивитися кіно можна буде невеликою компанією. 

За даними міністра охорони здоров'я Максима Степанова, зали кінотеатрів упродовж сеансу можуть бути заповнені не більше, ніж на 50% від загальної кількості заповненого залу. А також працівники закладів  та відвідувачі зобов’язані дотримуватися протиепідемічних норм, затверджених урядом.

Голова підкомітету у сфері кінематографу та реклами комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко розповів на своїй сторінці в Telegram, що кінотеатри не відкрились 10 червня через недостатню кількість нових стрічок.

Він пояснив: «До липня їм просто нема з чим зустрічати глядача. А запуститися в роботу, при відкритті, потрібно одразу на всю 100% потужність - персоналу і технічного забезпечення. Нести повні витрати. Відповідно, працювати в збиток, коли індустрія і без того виснажена карантином».

Нагадаємо, що кожен 5 громадянин України працює неофіційно. Кожен 5 громадянин України працює неофіційно.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку" Футболіст збірної України Яремчук погодився перейти з "Генту" у португальську "Бенфіку"
Форвард бельгійського "Гента" та збірної України Роман Яремчук вже найближчим часом змінить місце роботи - перейде у ФК "Бенфіка".
78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування 78% українців вважають своєю рідною мовою українську — соцопитування
Більш ніж половина українців підтримують мовний закон.
Loading...
Load next