Два університети Львова увійшли до ТОП-10 найкращих в Україні

Два університети Львова увійшли до ТОП-10 найкращих в Україні
Львівські виші знову в топі.«Львівська Політехніка» опинилася на 5 місці рейтингу, а Франковий університет посів 8 сходинку. Львівський медуніверситет зупинився на 17 позиції.

Львівські виші знову в топі.

«Львівська Політехніка» опинилася на 5 місці рейтингу, а Франковий університет посів 8 сходинку.

Львівський медуніверситет зупинився на 17 позиції.

Решта закладів вищої освіти - поза сотнею.

При укладанні показника успішності університетів брали до уваги сучасні тенденції розвитку, академічну та наукову діяльність, цитованість наукових праць, винахідницьку діяльність та привабливість для абітурієнта.

До слова, рейтинг вишів «Топ-200 Україна 2020» презентували Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» спільно з міжнародною групою експертів IREG Observatory.

У рейтингу 1 місце посів Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського". Цей навчальний заклад посунув з 1 сходинки Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Нагадаємо, що у 28 школах Львова відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. ЗНО з однієї з іноземних мов уже позаду, хоча основна сесія ще триває.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
Привіт з космосу: астронавти NASA вийдуть у прямий ефір Привіт з космосу: астронавти NASA вийдуть у прямий ефір
NASA забезпечуватиме пряме висвітлення пресконференції та виходу у відкритий космос на телебаченні NASA, вебсайті агентства та додатку NASA.
Loading...
Load next