У мікрорайоні «Під Голоском» створили громадський простір

У мікрорайоні «Під Голоском» створили громадський простір
Проєкт реалізований за кошти громадського бюджету. Там уже облаштували зони для відпочинку з лавочками й доріжками, а також територію для занять спортом.

Проєкт реалізований за кошти громадського бюджету. Там уже облаштували зони для відпочинку з лавочками й доріжками, а також територію для занять спортом.

Міський голова Львова зазначив: "Це тільки початок, тому що спортивне знаряддя, лавочки — лише перший крок. Наступний крок — ми хочемо облаштувати простір, власне, у долині. Тут поселяється багато людей. Це молоді активні люди".

До слова, проєкт «Громадський простір на Під Голоском» поданий в межах кампанії Громадського бюджету 2018−2019 років.

За інформацією міськради, його вартість становить близько 500 тисяч грн. Цю ідею підтримали 392 мешканці.

"У нас виникла ця ідея через те, що забудовник доволі халатно поставився до простору, в якому нам жити. Був лише один дитячий майданчик, просто засипаний галькою, без жодного дерева. Нам це не подобалось, тому ми вирішили самі собі все придумати та облаштувати. Цей проект, як на мене, класний приклад, коли мешканці будинку ОСББ об'єднуються і вчаться співпрацювати з міською радою і з місцевим бізнесом", - розповіла Світлана Блінова, авторка проєкту.

Під час зустрічі з мешканцями також обговорили прибудинкові території. Зокрема, міський голова доручив опрацювати це питання спільно з управлінням архітектури та урбаністики.

За словами Андрія Садового, потрібно ще встигнути висадити дерева та організувати паркомісця.

https://www.youtube.com/watch?v=yeXl8zu5Tfg

Нагадаємо, що фонтан біля Львівського оперного театру незабаром відкриють. Будівельники вже виконали найскладнішу підземну роботу і зараз займаються мощенням плитки.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Україна повернула тіла ще 64 полеглих захисників «Азовсталі» Україна повернула тіла ще 64 полеглих захисників «Азовсталі»
Процес повернення тіл загиблих українських армійців триває. Він відбувається відповідно до норм Женевської конвенції.
"Чорна п'ятниця" по-європейськи: як день розпродажів проводять у Європі (фото) "Чорна п'ятниця" по-європейськи: як день розпродажів проводять у Європі (фото)
Європейці проти "чорної п'ятниці", День подарунків у Великій Британії та "Божевільний розпродаж" у Франції — як у Європі відзначають день шопінгу: детальніше у цій статті.
Loading...
Load next