Невдовзі у Львові розпочнуть реконструкцію вулиці Степана Бандери

Невдовзі у Львові розпочнуть реконструкцію вулиці Степана Бандери
 Роботи виконуватиме компанія «Онур» , яка стала переможцем тендеру.  Остаточна пропозиція була всього на 10 гривень дешевшою від конкурента «Львівського спеціалізованого будівельно-монтажного управ

 Роботи виконуватиме компанія «Онур» , яка стала переможцем тендеру. 

Остаточна пропозиція була всього на 10 гривень дешевшою від конкурента «Львівського спеціалізованого будівельно-монтажного управління №1».

Відтак ремонт однієї із важливих артерій міста становитиме  майже 210 мільйонів гривень. Роботи за планом мають тривати 9 місяців.

До слова, ескізний проєкт вулиці Степана Бандери затвердили ще у 2018 році. Очікувана вартість реконструкції ділянки вулиці Бандери довжиною близько 1 кілометра становила 216 мільйонів 519 тисяч 400 гривень.

За планом, вулиця дві спільні для громадського і приватного транспорту смуги руху – по одній в кожен бік.

Вздовж дороги також планують висадити різноманітні дерева та кущі.

Зазначимо, що підрядник повинен завершити реконструкцію вулиці Степана Бандери до 30 червня 2021 року. Згідно з тендерними умовами, замовник має право перерахувати підряднику аванс у сумі 30% від вартості річного обсягу робіт.

Нагадаємо, що проспект Чорновола – одна з локацій, де постійно утворюються затори. Хоч тут є виділені смуги для громадського транспорту, однак проїзна залишилася такою ж самою. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео) "А як саме Бог примирив Каїна і Авеля?" — реакція українців на скандальну Хресну ходу у Ватикані (відео)
Резонансне рішення про спільну ходу українки та росіянки на знак "примирення" викликала масове обурення в українців.
Loading...
Load next