У Львові з'явився онлайн-сервіс, куди можна повідомити про дітей, що живуть у скрутному становищі

У Львові з'явився онлайн-сервіс, куди можна повідомити про дітей, що живуть у скрутному становищі
У Львові на базі "Служби у справах дітей" запрацював онлайн-сервіс, куди небайдужі можуть повідомити про дітей, що живуть у складних життєвих обставинах.Як повідомили у пресслужбі Львівської міськра

У Львові на базі "Служби у справах дітей" запрацював онлайн-сервіс, куди небайдужі можуть повідомити про дітей, що живуть у складних життєвих обставинах.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, цей сервіс можна знайти на сторінці Львівської міської ради в рубриці управління «Служба у справах дітей».

Також він є у телеграмі чат-боту SuSD_LMR. Туди місцеві мешканці можуть повідомляти про батьків чи опікунів, які нехтують виконанням своїх батьківських обов’язків.

"Складні життєві обставини, в яких перебуває дитина – це умови, що негативно впливають на життя дитини, стан її здоров’я та розвиток. Це коли батьки чи законні представники не забезпечують дитину необхідним харчуванням, не здійснюють належного медичного догляду. Отримання таких повідомлень дасть можливість допомогти сім'ї справитись з труднощами", – зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» ЛМР.

Якщо ви стали свідком насильства на дітьми, то ви можете зателефонувати в органи Національної поліції України за телефоном: "102".

До того ж повідомити про дитину в складних життєвих обставинах можна, заповнивши анкету, або зателефонувавши в управління «Служба у справах дітей» за тел.: 297−58−83, або ж у Львівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за тел.: 254−61−28 (-29).

Додамо, що від 8 жовтня "Львівобленерго" починає приймати людей за попереднім записом. Для цього відвідувачам потрібно заповнити відповідну електронну форму.

Нагадаємо, що у Львові створили 780 інклюзивних книжок для дітей. Кожна з них має аудіоверсію, кольоровий рельєфний малюнок, який можна «побачити» на дотик, та надрукована шрифтом Брайля.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Відкрили новий офіс Львівської громади, розрахований на жителів сіл Лисиничі та Підбірці
Наступний такий незабаром буде у Зашкові.Уже й перші відвідувачі побували, кажуть працівники, проте наразі частіше в режимі консультацій."Найчастіше звертаються з питань земельних ділянок, питань зм
Loading...
Load next