The Times опублікувала нову ілюстрацію із надписом "Z" is for Zelensky"

The Times опублікувала нову ілюстрацію із надписом "Z" is for Zelensky"

Американська газета The Times опублікувала ілюстрацію з президентом Володимиром Зеленським. На підтримку України видання продемонструвало в інстаграмі малюнок із надписом "Z" is for Zelensky". Про це пише Верховна Рада України.

Відома американська газета The Times поділилася у своєму інстаграмі карикатурою, де зображений Президент України Володимир Зеленський та президент-агресор путін.

На зображенні видно, як Зеленський скручує дуло від танка у букву "Z". Малюнок підписаний "Z" is for Zelensky" – "З" означає "Зеленський".

Скриншот з інстаграму The Times

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Loading...
Load next