До Львова повернулась баскетбольна суперліга

До Львова повернулась баскетбольна суперліга
БК «Тернопіль» - новачок Суперліги, але за 4 матчі у команди всього одна поразка.

БК «Тернопіль» - новачок Суперліги, але за 4 матчі у команди всього одна поразка. Підопічні Дмитра Забірченка знали, що грати проти чинного чемпіона -  «Дніпра» буде нелегко, до того ж не на домашньому майданчику.

Першу чверть команди розпочали жваво. Дніпряни відкрили рахунок і до середини 10-хвилнки вже мали 8 очок переваги. Проте, після тайм-ауту Тернопіль почав діяти чіткіше. Господарі зробили кілька вдалих перехоплень і до кінця чверті скоротили відставання до 4.

"Були моменти, коли ми могли наступити на п'ятки «Дніпру». Просто потрібно було більш правильно та раціонально розпорядитись м'ячем у нападі, злагодженіше зіграти в захисті", - каже гравець БК «Тернопіль» Олександр Кольченко.

У другій чверті на майданчику повністю домінували дніпряни. Вони почали краще контролювати м'яч, вдаліше діяти на перехопленнях та під щитами. Тож на перерву пішли за рахунку 46:32 на їхню користь.

За словами головного тренера тернопільської команди, «Дніпро»- дуже сильна команда, яка добре укомплектована гравцями збірної України й легіонерами.

Тож вони продовжили тиснути на суперників і у третій чверті. Свої перші очки в команді заробив новачок дніпрян - В’ячеслав Бобров. Потім Кравцов випробував на міцність кільце в Палаці спорту «Галичина».

"Першу половину ми почали дуже добре. Але в третій чверті трохи розслабились і різниця дійшла менше, ніж до десяти", - пояснив Роман Бондарчук, гравець БК «Дніпро».

У недільному матчі проти харківських соколів, який Тернопіль також провів у Львові, команді Дмитра Забірченка вдалось перемогти 96:67. Тим часом в Києві, Дніпро поступився Київ-Баскету - 75:76.

Нагадаємо, що у Львові стронгмени тягнули автомобіль, який важить 104 тонни. Габаритна вантажна техніка та обмежувальні знаки – у спальному районі міста, на Сихові, було зовсім не спокійно. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Львів претендує на звання «Молодіжна столиця Європи 2024»
Активні громадяни подали заявку на конкурс, який проводиться Європейським молодіжним форумом у Брюсселі.
Loading...
Load next