Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"

Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.

Український форвард Гента Роман Яремчук продовжує перебувати у сфері інтересів футбольних клубів, які прагнуть аби гравець грав у складі їхньої команди. Спершу Яремчука хотів купити португальський клуб "Бенфіка", однак тепер італійський клуб "Рома" націлився на придбання українського форварда.

Зокрема, головний тренер "Роми" Жозе Моуріньо розглядає варіант із запрошенням в команду українського нападника бельгійського "Гента" Романа Яремчука. Проте, зауважимо, спершу португальський тренер, який очолює італійський клуб хотів бачити у своїй команді Сердар Азмун з російського "Зеніту", але той може незабаром перейти в німецький "Байєр".

Окрім цього, наразі невідомо, що такого розгледів Моуріньо в українському гравці, оскільки наставник "Роми" відзначається своїм палким та скандальним характером.

Нагадаємо, що на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу нападник Роман Яремчук в складі збірної України добре себе зарекомендував. Футболіст забив два м'ячі та віддав одну результативну передачу. Та на жаль, у матчі з Англією Україна зазнала розгромної поразки та покинула турнір після гри у чвертьфіналі.

Також у минулому сезоні український гравець зіграв за "Гент" 43 матчі - забив 23 м'ячі та зробив 8 результативних передач. Його контракт з клубом повинен був тривати до літа 2025 року, однак наразі вирішуються питання трансферу гравця в інші європейські клуби.

Читайте також
Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото) Після дебюту у матчі з "Спартаком": "Бенфіка" перейменувала Twitter на честь Яремчука (фото)
Гол спершу записали на українця та згодом переписали на захисника московського клубу й зарахували, як автогол.
Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори Гравець збірної України Яремчук може перейти у португальську "Бенфіку": клуби ведуть переговори
Окрім португальського клубу "Бенфіка" українським нападником, який наразі грає за бельгійський "Гент" Романом Яремчуком, зацікавились також провідні клуби Англії, Італії та Німеччини.
Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео) Український гравець Яремчук перейшов у португальський клуб "Бенфіка" (відео)
Львів'янин Роман Яремчук, який раніше грав за бельгійський "Гент" підписав п'ятирічний контракт із футбольним клубом "Бенфікою" – 37-разовим чемпіоном Португалії.
Loading...
Load next