У Львові жертвам Голодомору дадуть по 1 тисячі грн

У Львові жертвам Голодомору дадуть по 1 тисячі грн
Таких львів'ян є 89. Це буде одноразова матеріальна допомога. Загальна сума коштів, що скерують на ці потреби, становить 89 тисяч грн.

Таких львів'ян є 89. Це буде одноразова матеріальна допомога.

Загальна сума коштів, що скерують на ці потреби, становить 89 тисяч грн. Кошти виплатить міське управління соціального захисту у межах Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян міста.

Завтра, 28 листопада у центрі Львова, а саме на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку представники влади духовенство та всі охочі спільно помоляться екуменічну панахиду за жертвами голодоморів 1921—1922, 1932−1933, 1946−1947 років в Україні, а також згадають пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Згодом запалять свічки й лампадки на площі.

Про це повідомили у Львівській міській раді.

Окрім цього, сьогодні, 27 листопада школярі міста Лева долучаться до Дня пам’яті жертв голодоморів. У всіх навчальних закладах проходитимуть тематичні уроки, на яких учням будуть представлені художні та документальні фільми про Голодомор.

Нагадаємо, що у Львові розпочалась щорічна акція «16 днів проти насильства». Триватиме вона від 25 листопада до 10 грудня.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
УЗ запускає новий потяг зі Львова: коли та як він курсуватиме УЗ запускає новий потяг зі Львова: коли та як він курсуватиме
Маршрут обслуговуватиме комфортабельний тривагонний поїзд 2021 року виробництва.
Loading...
Load next