Склад львівського «СКА» поповнили 5 молодих гравців

Склад львівського «СКА» поповнили 5 молодих гравців
Так воротар львівської команди повинен був відбивати м’яч від южненського «Портовика». Проте гравці зробили тести на коронавірус, які виявились позитивними. Тому львів’яни мають чергове тренування.

Так воротар львівської команди повинен був відбивати м’яч від южненського «Портовика». Проте гравці зробили тести на коронавірус, які виявились позитивними. Тому львів’яни мають чергове тренування. У «Портовика» вони вже вигравали у цьому сезоні, але на виїзді, з різницею всього в один м’яч.

Станом на 10 тур, команда Валерія Мельник йде останньою у Суперлізі з двома очками в активі, завдяки перемозі над «Портовиком». Але має ще кілька незіграних матчів.

"В цьому сезоні ми втратили 4 очки в іграх з ЦСКА -  нашим принциповим суперником, з яким ведемо боротьбу за місця. Оскільки в нас є пропущені ігри, ми ще доберемо свої очки", - запевнив тренер.

У минулому сезоні «СКА» посіла 6 місце у чоловічій Суперлізі.

"Минулий сезон був найуспішнішим в історії виступів клубу в Суперлізі після 2003 року. Ми однозначно його можемо занести собі в актив", - додав Валерій Мельник.

Склад львівського «СКА» поповнили 5 молодих гравців. Двоє з них - є у резерві молодіжної збірної України.

"Я перейшов із команди Київського спортивного ліцею-інтернату. Навчався 4 роки у столиці, а до того грав у команді «Перечин» Закарпатської області. Деколи буває важко, але я вже більш менш звик", - розказує гравець ГК «СКА-Львів» Іван Савчук.

Основне завдання на цей сезон - награти основний склад так, щоб в нього ефективно увійшла молодь. Наступний матч львів'яни зіграють на виїзді 12 грудня із лідером Суперліги - запорізьким «Мотором».

https://www.youtube.com/watch?v=igk_8zEw5cU

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео) Українська тенісистка Світоліна програла 19-річній канадці у чвертьфіналі US Open (відео)
Українська тенісистка Еліна Світоліна у трьох сетах програла 19-річній канадці Лейлі Фернандес в чвертьфіналі US Open та покинула турнір.
Перше видання «Мойсея» 1905 року з автографом каменяра подарували львівському «Дому Франка»
Пам’ять відомого каменяра вшанували у Львові. Щороку у «Домі Франка» проводять святкування його уродин, та цей рік для музею став особливим.
Loading...
Load next