У Львові ремонту потребує дорога на вул. Топольна

У Львові ремонту потребує дорога на вул. Топольна
Попри роботи з вирівнювання дорожнього покриття та ліквідації ям, які виконують відповідні служби міста, це лише тимчасове розв'язання проблеми.Також дорогу псує важка техніка, яка часто їздить вули

Попри роботи з вирівнювання дорожнього покриття та ліквідації ям, які виконують відповідні служби міста, це лише тимчасове розв'язання проблеми.

Також дорогу псує важка техніка, яка часто їздить вулицею. Водії додають, що стараються її оминати, бо потім доводиться витрачати гроші на ремонт автівки.

Тому місцеві жителі Топольної звернулися до міських посадовців, щоб ті посприяли вирішенню цієї ситуації.

"На замовлення департаменту інженерного господарства ЛМР у 2016 році виготовлена проєктно-кошторисна документація на капітальний ремонт цієї вулиці. Загальна вартість робіт станом на 2016 рік 20 млн грн. Попередньо роботи по цій вулиці плануються вже. Проєкт розроблений", - повідомив ПравдаТУТ Львів начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації Микола Бегей.

Як пояснюють у райадміністрації, роботи все ніяк не можуть почати через брак фінансування.

Станом на зараз не сформовані титульні списки по капітальному ремонту, які планують на 2021 рік. Тож невідомо чи варто очікувати тут суттєві зміни найближчим часом.

https://www.youtube.com/watch?v=FPqtUTksUNc

Нагадаємо, що на Львівщині між Східницею та Уричем ремонтують міст. Зараз монтуються балки прогонових будов, а потім встановлюватимуться монолітні плити та асфальтне покриття. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next