Які країни відкриті для українських туристів

Які країни відкриті для українських туристів
Міністерство закордонних справ України назвало нові напрямки. Зараз до списку 104 дозволених 104 країни додались 9 нових.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Відтак, серед нових країн, які відкрили свої кордони:

  • Ісландія; 
  • Чорногорія; 
  • Гаїті; 
  • Гаяна; 
  • Бангладеш; 
  • Габон.

Попри зростання кількості країн, які відкриваються для українців, дуже складна ситуація у світі та Україні. Тому без нагальної необхідності утримайтесь від поїздок, а якщо вже подорожуєте, то дотримуйтесь заходів безпеки, — наголосив Дмитро Кулеба. 

Окрім цього,  Україна скоротила список країн "червоної" зони від 51 до 44.

До переліку наразі входять: Польща, Словаччина, Угорщина, Молдова, Франція, Австрія, Чехія, Італія, Латвія, Естонія, Болгарія, Чорногорія.

Умови в'їзду, безумовно, можуть включати дотримання протиепідемічних вимог. Тому прошу вас належним чином перевіряти всі правила в'їзду, зробити це ви можете на нашому сайті, який ми створили для вас, - tripadvisor.mfa.gov.ua, - додав міністр.

Читайте також
Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження Україна заборонить в'їзд громадянам Індії: коли почнуть діяти обмеження
Вже від завтра, 2 травня, Україна закриває свої кордони для громадян, які прибули з Індії або перебували на її території. Обмеження для іноземців діятимуть до кінця карантину в України.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next