Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України

Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.

Поєдинок в передмісті Парижа на "Стад де Франс" завершився внічию з рахунком 1:1, повідомляє портал Metaratings.

Нападаючий збірної Франції Олів'є Жиру прокоментував матч з українською командою.

У першому таймі ми повністю домінували. У нас був м'яч, були шанси. Але нам не вдалося забити другий гол. Після перерви ми продовжували атакувати, і були здивовані, що м'яч не заходив в ворота України. Захисники боролися дуже жорстко. При першій же можливості йшли в прямий контакт. Це нормально.

Ми були приголомшені таким пропущеним м'ячем. Було цікаво, чи зможемо ми впоратися. Так, ми засмучені. Але суперник відверто грав на нічию. Збірна України була нам по зубах, хоча і продемонструвала відмінний футбол, - наводить слова Жиру L`Equipe.

 

Читайте також
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України Конфлікт Петракова та Маліновського: Маркевич порадив помиритись із лідером збірної України
Руслан Маліновський і Олександр Петраков посварилися напередодні матчу зі збірною Франції. Футболіст, який зараз грає за італійську "Аталанту" образився, що його не ставлять в основний склад. Саме через це Руслан не залишився на товариську гру з Чехією та покинув збірну напередодні матчу.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
Loading...
Load next