Папа Римський у Великодній промові згадав про Україну

Папа Римський у Великодній промові згадав про Україну
Він закликав країни світу пришвидшити розповсюдження вакцин проти COVID-19 і звільнити бранців Кремля. Папа Римський Франциск виголосив своє традиційне Великоднє послання "Urbi et Orbi".

Про це повідомляє офіційний сайт Ватикану.

У своїй промові Папа Римський згадав про війну в Україні.

Нехай в'язні у конфліктах на сході України та Нагірному Карабасі будуть визволені, і нехай буде приборкано гонку озброєнь, - йдеться у промові.

Також він згадав африканські райони Сахеля, Нігерії, Тігрея та регіон Кабо Делгадо в Мозамбіку, в яких населення страждає від внутрішнього насильства та міжнародного тероризму.

Нехай Господь, який є нашим миром, допоможе нам перемогти світогляд війни, - наголосив Папа Римський.

Зокрема, він сподівається, що жителі Лівану "знайдуть підтримку міжнародного співтовариства" в ці важкі часи, а також залишаться "країною зустрічей, співіснування та плюралізму".

Читайте також
Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео) Великдень під час пандемії: як відбуватиметься святкування (відео)
Великдень під час пандемії. Другий рік поспіль львів’яни будуть змушеними святкувати Воскресіння Христове в особливому режимі. Минулоріч віряни освячували кошики під наглядом правоохоронців.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Чи дозволять на на Пасху віруючим відвідати церкву Чи дозволять на на Пасху віруючим відвідати церкву
У Православній церкві сподіваються, що християнам дозволять прийти на богослужіння. Проте, це точно відбуватиметься за умови дотримання карантинних правил.
Loading...
Load next