НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською

НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською
Сухопутне командування НАТО опублікувало на своїх офіційних сторінках у Twitter та Facebook дописи не англійською мовою.

Чи знали ви, що Україна є першою країною-партнером, яка взяла участь у Силах реагування NATO? – йдеться у дописі у Twitter.

Також повідомляється, що Україна є цінним партнером Альянсу.

У Facebook було розміщено такий же допис поруч з англомовним варіантом.

Як один із шести наших партнерів із розширених можливостей, і в даний час в штабі LANDCOM працює один український офіцер, – додали в НАТО.

До публікації додані фото навчань ЗСУ.

Читайте також
Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео) Тисячі військових з 15 країн: на Львівщині розпочались наймасштабніші міжнародні навчання Rapid Trident-2021 (відео)
Від України в міжнародних військових навчаннях візьмуть участь підрозділи Нацгвардії, Держприкордонслужби та Військової служби правопорядку. Окрім українських військовослужбовців, у них візьмуть участь військові з 15 країн-партнерів.
Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео) Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.
Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото) Військово-морські навчання в Грузії: кораблі ВМС України прибули в грузинський порт Поті (фото)
Корабель “Юрій Олефіренко” і катер “Слов’янськ” перейшли море і пришвартувалися в порту Грузії.
Loading...
Load next