Міноборони впроваджує стандарти НАТО щодо гендерної рівності у ЗСУ

Міноборони впроваджує стандарти НАТО щодо гендерної рівності у ЗСУ

Представники Міноборони взяли участь у міжнародній освітній програмі "Змінотворці" в рамках впровадження засад гендерної рівності у Збройних Силах України

Про це повідомляє Міноборони України.

Зазначається, що відповідна програма об'єднала українських і закордонних експертів, радників з гендерних питань, політиків та практиків у сфері гуманітарної безпеки.

Вони працювали над вдосконаленням знань та навичок у сфері гендерної інтеграції, що дозволить привести політики та практики ЗСУ у відповідність до стандартів НАТО та резолюції Ради Безпеки ООН "Жінки, мир, безпека".

За даними оборонного відомства, серед учасників були представники збройних сил Канади, Північного центру з гендерних питань у військових операціях зі Швеції, відомства у сфері оборони Європейського Союзу, а також провідні міжнародні організації у сфері забезпечення рівних прав і можливостей чоловіків і жінок.

Нагадаємо, Філіппіни із союзниками почали спільні військово-морські навчання

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською НАТО вперше "заговорило" у соцмережах українською
Сухопутне командування НАТО опублікувало на своїх офіційних сторінках у Twitter та Facebook дописи не англійською мовою.
Loading...
Load next