Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)

Навчання з участю країн-членів НАТО в Україні: Скабєєва заочно "подискутувала" з Арестовичем (відео)
Навчання за участі 15 країн-членів НАТО та партнерів пройдуть у вересні практично на всіх полігонах ЗСУ, а також в акваторії Чорного та Азовського морів.

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва в черговий раз зробила дивну заяву в бік України. Цього разу ведуча не "могла пройти повз" міжнародних військових навчань, які зараз проводяться на території України. Так, Скабєєва справді спантеличила своїми поясненнями, чому ж Україна проводить військові навчання з участю країн-членів НАТО, які за її словами мають нібито "психотерапевтичний характер".

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Анатолій Штірліц.

У своєму виступі вона також згадала слова Олексія Арестовича, який раніше заявив, що у випадку наступу Росії на Україну, то російська армія втратить свою боєздатність мінімум на 5 років.

Окрім цього, вона "похвалилась", що Росія, своєю чергою, на навчаннях з Білоруссю "Захід-2021" стягнула "у десять разів більше солдатів" – майже 150 тисяч.

Нагадаємо, що учора, 24 вересня, російська Федерація зробила чергову провокацію під час військових навчань Збройних сил України - їхні літаки залетіли в зону проведення бойових стрільб українських зенітників. Зокрема, інцидент трапився в акваторії Чорного моря, коли там проводили бойові стрільби зенітних ракетних військ Повітряних Сил та Сухопутних військ ЗСУ.

Зауважимо, що 22 вересня по всій Україні почалися стратегічні командно-штабні навчання Об'єднані зусилля — 2021.

Читайте також
Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео) Російська ведуча знову влаштувала істерику через пісню військових ЗСУ про Путіна (відео)
Пропагандистська російська ведуча Скабєєва знову влаштувала істерику на телебаченні через хіт "Путін ху*ло".
У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео) У Росії палає: цього разу через протитранспортні загородження на кордоні з Росією (відео)
На кордоні з Росією, в першу чергу, будують протитранспортні загородження. Держприкордонслужба продовжує системну роботу з посилення інженерного облаштування.
Loading...
Load next