НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря

НАБУ затримало брата судді Вовка при отриманні хабаря
Національне антикорупційне бюро України затримало при отриманні хабаря на суму 100 тисяч доларів, брата голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

За попередньою версією, гроші призначалися для самого Павла Вовка. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі журналіст та колишній нардеп Сергій Лещенко.

" НАБУ офіційно підтвердило, що викрито двоє адвокатів, які намагалися за хабар 100 тисяч доларів вирішити питання з главою ОАСК Павлом Вовком. Затримано Юрій Зонтов, рідний брат Вовка ", - йдеться у повідомленні.

За його словами, наразі Національне антикорупційне бюро України проводить слідчі дії у приміщенні Окружного суду Києва. Як пише "Слово і Діло", затриманим є адвокат Юрій Зонтов. 

Зокрема, скандальний суддя Павло Вовк, на своїй сторінці у Facebook прокоментував обшуки в Окружному адмінсуді Києва, які почали проводити сьогодні, 6 квітня. Однак, він не підтверджував та не спростовував затримання свого брата.

" У підсумку вони прийшли до нас знову. Чекаємо новий потік піару і, звичайно ж, чергову фантастичну історію. Якщо минулого разу було «захоплення влади», то в цей раз повинно бути щось ще більш дивне. Кажуть, за законом жанру клоунади, кожен новий жарт повинен бути смішнішим попереднього - інакше глядачі втомлюються і перестають плескати ", - цинічно зазначив Вовк у дописі.

Зазначимо, що Окружний адміністративний суд відзначився в низці гучних скандалів. Тільки в 2019 році було ухвалено кілька резонансних рішень.

Читайте також
Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро Брата судді Вовка "спіймали на гарячому": мільйони доларів та сотні тисяч євро
У брата глави Окружного адміністративного суду міста Києва Павла Вовка та його спільника, НАБУ і САП виявили величезні обсяги готівки. Зокрема, понад 3,7 мільйона доларів, 840 тисяч євро, 20 тисяч фунтів, 230 тисяч гривень та навіть 100 шекелів.
Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня Запобіжний захід екссудді Миколі Чаусу оберуть 4 серпня
Антикорупційне бюро подало в суд клопотання про арешт екссуддя Миколи Чауса. Запобіжний захід йому обиратимуть 4 серпня.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next