Проект каналу "ПравдаТУТ Львів" здобув перемогу на міжнародному конкурсі спортивних журналістів (Відео)

Проект каналу "ПравдаТУТ Львів" здобув перемогу на міжнародному конкурсі спортивних журналістів (Відео)
Один із випусків проекту телеканалу ПравдаТУТ Львів "ALLAVLOG", здобув п'яте місце у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING" серед спортивних журналістів з Європи.

Нагороди AIPS Sport Media Awards - це найвище міжнародне визнання у галузі спортивних медіа. Проект "ALLAVLOG" про Парапланеризм у 10-ці найкращих в Європі у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING". 

Ведуча проекту, Алла Васьковська, поділилась своїми емоціями після здобуття міжнародної перемоги у соціальні мережі Facebook.

" Несподівана, але гарна новина прилетіла від міжнародного конкурсу серед спортивних журналістів AIPS Sport Media Awards.  ALLAVLOG про Парапланеризм у 10-ці найкращих в Європі у номінації "YOUNG REPORTERS BROADCASTING" ( ми 5-ТІ:) ", - зазначила журналістка.

Зокрема, ведуча додала, що перемога на міжнародному конкурсі спортивних журналістів - "це вже стимул розвиватись далі".

 

Читайте також
Овсій здобула Україні перше в історії "золото" Паралімпіади в метанні булави Овсій здобула Україні перше в історії "золото" Паралімпіади в метанні булави
Зоя Овсій – авторка 24 "золота" України на Паралімпіаді-2020. Спортсменка перемогла у метанні булави.
Польща висунула кандидатуру Мустафи Джемілєва на Нобелівську премію миру Польща висунула кандидатуру Мустафи Джемілєва на Нобелівську премію миру
Лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва номінували на Нобелівську премію миру у 2009, 2011 та 2015 роках.
Loading...
Load next