У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку

У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.

Українець намагався вилетіти рейсовим літаком до Києва, проте під час контролю виявилося, що він перебуває у польському розшуку. Адже Люблінський суд присудив чоловікові 8 місяців в'язниці за участь в побитті людини, однак 23-річний чоловік намагався уникнути покарання.

Про це повідомляється на сайті Надоджанського відділу прикордонної служби.

"Співробітники прикордонної застави у Вроцлаві-Страховіце вчора затримали громадянина України, який знаходився в розшуку на підставі ордера на арешт. Чоловік ухилявся від відбування покарання у 8 місяців ув’язнення", - йдеться у повідомленні польської прикордонслужби.

Попри переховування громадянину України все ж таки не вдалось уникнути покарання. Після затримання у Вроцлавському аеропорту його наступного дня доправили до в'язниці. Таким чином чоловік все ж опинився за ґратами й відсидить там свій термін.

Читайте також
Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт Побиття українця в Польщі: у посольстві відреагували на конфлікт
У польському місті Влоцлавек семеро людей закидали пляшками українця. У поліції підтвердили цей інцидент - тоді 7 людей погодились агресивно щодо людей на вулиці та переслідували одного чоловіка.
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото) Черговий скандал у Ryanair: літак залишив у "Борисполі" групу дітей (фото)
Усі пасажири пройшли реєстрацію та прибули до гейту за 17 хвилин до вильоту, проте вилетіти з Борисполя все ж таки не змогли.
Loading...
Load next