Найсильніший жіночий клуб України: ЖФК "Карпати" грають у першому сезоні Вищої Ліги (відео)

Найсильніший жіночий клуб України: ЖФК "Карпати" грають у першому сезоні Вищої Ліги (відео)
Жіночий футбольний клуб "Карпати" грає перший сезон у Вищій Лізі. У 2-му етапі команда змагається у верхній шістці - з найсильнішими українськими клубами.

Чинні чемпіонки України розпочали гру впевнено та агресивно. Від старту багато атакували та створювали небезпечні моменти біля воріт Інги Мостової. Але її пробити не так вже й просто.

"Завжди із Житлобудами грати цікаво. Тому що люди дають грати у футбол, тобто це не відбувається так, що хтось йде в ноги. Вони грають позиційно правильно, тримають м’яч", - розповіла голкіперка ЖФК "Карпати", Інга Мостова.

Забити харків’янкам вдалось на 21-ій хвилині. Відзначилась капітанка команди Яна Калініна. А за кілька хвилин прилетів і другий гол. Головою переправила м'яч у ворота Надія Панцулая.

"Ми тримались добре, але після першого голу почалась паніка. Нам потім забили, буквально, за  5 хвилин два голи. Після цього ми посипались", - додала Інга. 

Карпати багато сил витрачали на захист. Атаки Житлобуду сипались одна за одною, але іноді господаркам поля вдавалось знайти моменти для контратак. Та реалізувати їх не вдавалось. На перерву пішли з рахунком 2:0.

"З "Житлобудом" важко грати – це практично збірна України. І цим цікаво, тому що ми можемо вчитися, вдосконалювати свою техніку. Знаємо, що програємо у  швидкості, техніці, тактичних діях, але зате ми маємо постійний розвиток", - зазначила гравчиня і тренерка ЖФК "Карпати", Надія Чайка.

У другому таймі моментів у Карпат побільшало. Почали поводитись сміливіше. І як результат спочатку штанга.

"Ми знали, що буде важко. Старались грати від оборони на контратаках.  І це таки призвело до одного гола. Одна штанга. Для нас це великий успіх", - додала голкіперка Інга Мостова. 

"Ми якось вийшли на другий тайм трохи розслаблені. Пропустили непотрібний гол. Карпати дійсно почали більше атакувати", - розповіла капітанка ЖФК "Житлобуд-2", Яна Калініна.

Та 2:1 на табло протримались не довго. Житлобуд зробив подвійну заміну і свіжими силами забив двічі поспіль.

"2:1 ми ще тримаємось. А вже коли третій гол пішов – розуміли, що фізично підсідаємо. Дуже важко було втримати рахунок. І хоча б на контратаках виходити вперед", - заявила Надія Чайка.

Карпати продовжували боротись, але вже на останніх хвилинах сил не вистачило. На 90-ій хвилині забиває Яна Малахова. Матч завершується перемогою харків’янок – 5:1. Наступна гра у Карпат  3-го травня. Вдома приймають "Житлобуд-1" Наразі у зелено білих дві нічиї та дві поразки. 

 

Читайте також
Львівський регбі клуб "Сокіл"  зіграв у принциповий матч із хмельницьким "Поділлям" (відео) Львівський регбі клуб "Сокіл" зіграв у принциповий матч із хмельницьким "Поділлям" (відео)
Регбісти "Сокола" у межах третього туру Суперліги з регбі-15 вдома приймали хмельницьке "Поділля".
Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України Жиру: були приголомшені пропущеним м'ячем від України
24 березня збірна України провела матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 проти Франції.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Loading...
Load next