Київ послаблює карантин з 1 травня: що запрацює

Київ послаблює карантин з 1 травня: що запрацює
Сьогодні, 28 квітня, Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про послаблення протиепідемічних заходів у Києві. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Таким чином, з 1 травня відновить роботу весь наземний громадський транспорт та метро у звичайному режимі (з дотриманням визначених норм), заклади торгівлі, торгово-розважальні центри, ринки, ярмарки, заклади громадського харчування, спортивні зали та фітнес-центри, Центри надання адміністративних послуг (за попереднім записом через електронні сервіси).

Окрім того, 5 травня місто відновить навчальний процес у закладах загальної освіти, дошкільної та у вищих навчальних закладах. Також у столиці відновлять прийом документів для зарахування дітей у перший клас на наступний навчальний рік.

Контроль за дотриманням карантинних правил на вулицях міста буде посилений. Будуть організовані додаткові патрулі Національної поліції та Муніципальної охорони, каже Кличко.

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Головні новини України за 21 жовтня: арешт Азарова, Київ і "червона зона" і нові правила пасажирських перевезень Головні новини України за 21 жовтня: арешт Азарова, Київ і "червона зона" і нові правила пасажирських перевезень
Коротко про головні події на сьогодні. Знай більше з ПравдаТУТ NEWS.
"Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео) "Ми не плануємо впроваджувати повний локдаун у всій країні", - Шмигаль (відео)
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що уряд не планує впроваджувати повний локдаун у всій країні.
Loading...
Load next