Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)

Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.

Переважна більшість порушень – це робота розважальних закладів, попри заборону у рамках посилення карантинних вимог.

Серед них були розважальні заклади: «Hype», «50», «Ішак», «Спаркс», «Shef», ресторан готелю «Favor Park», які працювали попри заборону та всередині знаходились відвідувачі. 

Поліція склала 50 адмінпротоколів та оштрафувала адміністраторів закладів. Зазначимо, що для підприємців штраф складає від 34 до 170 тисяч гривень.

Також поліцейські склали 250 адміністративних постанов на відвідувачів. Після того, як усі відвідувачі покинули заклад, працівники держспоживслужби провели обробку приміщень.

Зазначимо, що за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням передбачена також кримінальна відповідальність відповідно до ст. 325 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину.

Читайте також
10 днів самоізоляції навіть для вакцинованих: Італія посилює правила в'їзду для українців 10 днів самоізоляції навіть для вакцинованих: Італія посилює правила в'їзду для українців
Країна вводить карантин незалежно від статусу вакцинації мандрівників.
На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів На порушників карантину за півтора року склали майже 110 тисяч протоколів
З березня 2020 року, коли в Україні запровадили обмеження у зв’язку з COVID-19, правоохоронці склали 109 130 адміністративних протоколів за порушення правил карантину.
Ляшко заборонив анонімному центру вакцинації в Ужгороді щепити проти COVID-19 Ляшко заборонив анонімному центру вакцинації в Ужгороді щепити проти COVID-19
Ужгородський анонімний пункт вакцинації виключений з переліку закладів охорони здоров’я.
Loading...
Load next