Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео)

Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео)
У Туреччині закрили один із готелів міста Манавгат, який влаштував для своїх гостей вечірку з нагоди святкування Великодня, що проходила без дотримання карантинних вимог. Участь у святкуванні взяли також і українці, які проживали у цьому готелі.

Про вечірку у готелі у турецькій провінції Анталії під час якої порушували епідеміологічні обмеження стало відомо лише після того, як учасники святкування поділилися світлинами у соціальних мережах. Після цього контролюючі органи Туреччини провели перевірку в готелі та вирішили призупини його роботу, повідомляє турецька газета Türkiye.

"У соціальні мережі та засоби масової інформації потрапили деякі зображення, що не відповідають пандемійним правилам. Наші колеги відвідали готель. За протоколами, складеними в результаті проведених експертиз, інцидент підтвердився", - зазначив губернатор Анталії Ерсін Язиджі.

Зокрема турецька влада також вирішила анулювати готелю-порушнику сертифікат "Безпечний туризм", без якого готель не може працювати у період світової пандемії.

Йдеться про турецький п'ятизірковий готель Bosphorus Sorgun, в якому також під час гучного святкування розважалися туристи з України, Білорусі й Росії. При цьому вони не дотримувалися соціальної дистанції та не носили захисних масок, повідомляє видання "Країна". Представник готелю-порушника також заявив, що фото і відео вечірки зробив аніматор-українець з іншого готелю, який відпочивав у них того вечора.

Нагадаємо, що вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом. У відповідній формі необхідно буде вказати свої паспортні дані, рейс і місце проживання в Туреччині.

 

Читайте також
"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео) "Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.
Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування
Святкувати Великдень планують 92% українців, однак не святкуватимуть це християнське свято лише 6% жителів України.
Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня Українці зможуть подорожувати до Туреччини без ПЛР-тестів вже з 15 травня
Вже з 15 травня українці зможуть літати до Туреччини без ПЛР-тесту, однак з іншою умовою - залишається в силі вимога заповнити спеціальну форму перед вильотом.
Loading...
Load next