"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)

"Це прояв любові та турботи": Зеленський закликав українців святкувати Великдень вдома (відео)
Президент України Володимир Зеленський у великодньому привітанні згадав також про військовослужбовців на Донбасі та лікарів, які борються з коронавірусом.

Президент України Володимир Зеленський привітав українців з великодніми святами та зазначив, що святкувати Великдень вдома - це прояв турботи і любові.

"Свято Великодня символізує перемогу життя над смертю, а ми з вами живемо в такий час, коли заради цієї перемоги ми відзначаємо Великдень удома. Але в цьому для нас немає нічого страшного, нудного і тим більше гріховного, тому що це і є виконання християнського зобов'язання, а саме турботи і любові до свого ближнього", - розповідає президент у великодньому привітанні.

Голова держави також зазначив, що серед українців багато тих, хто зараз відзначає Великдень на фронті і на передовій - у боротьбі за мир або на медичному чергуванні біля ліжок з хворими як у боротьбі за здоров'я, так і в боротьбі за життя.

Володимир Зеленський також закликав святкувати Великдень вдома, у колі родини.

"Від щирого серця я бажаю вам, щоб всі були здоровими, були щасливі, від усього серця я вітаю вас зі святом, я бажаю всім гарного відпочинку, сонячної погоди і смачної паски. Нехай Великдень наповнить наші великі серця великою силою і добром для великих справ і великих звершень. Нехай Великдень принесе вам велику радість, дуже сподіваюся, великої любові, нехай Великдень принесе вашим родинам велику згоду і великий достаток, нехай Великдень принесе нашій Україні великий мир", - побажав президент.

 

Читайте також
Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування Скільки українців планують йти до церкви на Великдень: опитування
Святкувати Великдень планують 92% українців, однак не святкуватимуть це християнське свято лише 6% жителів України.
"Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади "Мільйони українців очікують ваших яскравих виступів і перемог": Зеленський привітав спортсменів із початком Олімпіади
Президент України побажав спортсменам міцного здоров’я, удачі та олімпійських здобутків.
Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео) Після святкування Великодня за участі українців у Туреччині закрили готель (відео)
У Туреччині закрили один із готелів міста Манавгат, який влаштував для своїх гостей вечірку з нагоди святкування Великодня, що проходила без дотримання карантинних вимог. Участь у святкуванні взяли також і українці, які проживали у цьому готелі.
Loading...
Load next