Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень

Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.

Перший рейс із Києва до Відня вирушить уже 1 червня, тому в пасажирів "Укрзалізниці" є прекрасна можливість почати своє літо з візиту до Австрії. Про це йдеться на сайті Укрзалізниці.

Перший рейс з Києва до Відня відбудеться вже 1 червня, тож у пасажирів "Укрзалізниці" є чудова нагода розпочати своє літо з візиту до Австрії, - повідомляє пресслужба компанії.

Надалі поїзд курсуватиме щодня за таким графіком: вирушатиме з Центрального Київського вокзалу о 14:07, проходитиме через Будапешт (прибуття о 8:20) та прибуватиме до Відня об 11:21 наступного дня. У зворотному напрямку (з 2 червня) поїзд вирушатиме о 16:42 і прибуватиме до Києва о 17:22 наступного дня.

За даними УЗ, квитки на поїзд Київ-Відень можна придбати в міжнародних квиткових касах вокзалів.

Актуальну інформацію щодо правил в’їзду українських громадян на територію Австрії та Угорщини, а також громадян цих країн до України, пасажири можуть дізнатися через офіційні джерела посольств України у Австрії та Угорщині й посольств цих країн в Україні, - наголошують в "Укрзалізниці".

Читайте також
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
"Укрзалізниця" призначила 21 додатковий поїзд на свята "Укрзалізниця" призначила 21 додатковий поїзд на свята
На свята та вихідні з нагоди Трійці та Дня Конституції компанія "Укрзалізниця" для перевезення понад півмільйона пасажирів призначила 21 додатковий поїзд і 58 рейсів.
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Loading...
Load next