"Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах

"Укрзалізниця" передасть своїх двох ведмедів до зоопарку у Нідерландах
"Укрзалізниця" виявила на балансі одного зі своїх структурних підрозділів у Запоріжжі двох ведмедів. Тепер акціонерне товариство передасть їх зоопарку в Нідерландах.

На балансі Запорізької дитячої залізниці виявили двох ведмедів. Тварин планують вже у вересні цього року віддати до зоопарку Ouwehand, що в нідерландському Ренені. Про цікаву знахідку повідомив на особистій сторінці у Facebook в.о. голови правління компанії Іван Юрик.

Двох клишоногих, які якимсь дивом... опинилися на балансі Запорізької дитячої залізниці, ми передаємо на реабілітацію та утримання до зоопарку Ouwehand Zoo. Це у місті Ренен, Нідерланди. Комфортне проживання їм там гарантоване, ще й з басейном та водоспадом. Усі витрати на трансфер та утримання бере на себе зоопарк, - повідомив чиновник.

Однак як саме трапилось, що двоє ведмедів опинились на балансі "Укрзалізниці", Юрик не уточнив, зазначивши, що це "та ще історія". Він також додав, що ведмедів намагалися віддати на реабілітацію протягом кількох років, в тому числі нову домівку їм шукали і в Україні. Чиновник зазначив, що центри для реабілітації ведмедів в Україні відмовлялись їх прийняти до себе "через відсутність місць".

Зараз ми проходимо кола бюрократичного пекла та опрацьовуємо механізм передачі тварин. Кажуть, що вже у вересні наші ведмеді будуть жити в закордонному санаторії. А ми тут продовжимо ламати списи з непрофільними активами, - заявив Юрик.

Читайте також
У Нідерландах розпочалось друге засідання у справі про збиття боїнга МН17 на Донбасі У Нідерландах розпочалось друге засідання у справі про збиття боїнга МН17 на Донбасі
У судовому комплексі поблизу Амстердама розпочалось слухання у справі збитого малазійського літака.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next