Нідерланди - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020

Нідерланди - Україна: прогноз букмекерів на матч Євро-2020
Футбольний чемпіонат Євро 2020, який через пандемію COVID-19 відтермінували на рік розпочався учора, 11 червня і завершиться 11 липня.

Команда Андрія Шевченка розпочне футбольний чемпіонат Європи поєдинком проти лідера групи C - Нідерландів. Матч відбудеться на стадіоні "Йохан Кройф Арена" в Амстердамі та розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Як повідомляє видання "Укрінформ", компанія Parimatch перемогу Нідерландів оцінює коефіцієнтом 1,68, нічию - 3,70, виграш України - 6,10.

Збірна України грає на виїзді в Амстердамі на "Йохан Кройфф Арені". Думаю, Україні буде дуже важко з "летючими голландцями". Але поставлю на те, що Україна в цьому матчі не програє, а також покаже хорошу гру. Поставлю, що Україна візьме мінімум одне очко в Амстердамі. Я їм цього бажаю, - зізнався хорватський футболіст Младен Братулович, повідомляє sport.ua.

Зауважимо, що за всю історію команди України та Нідерландів зустрічалися між собою лише у двох в товариських поєдинках. Зокрема, у 2008 році футболісти Нідерландів перемогли у Роттердамі - 3:0, а 2010-го була зафіксована нічия в Донецьку - 1:1.  

Нагадаємо, що нещодавно Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця Євро-2020. Так, комп'ютер спрогнозував, що у фіналі Євро-2020 за титул чемпіона змагатимуться Франція та Німеччина. Однак, матч закінчиться з рахунком 3:2 на користь чинних чемпіонів світу - Франції.

Читайте також
Збірна України програла Нідерландам з рахунком 2:3 Збірна України програла Нідерландам з рахунком 2:3
Українські футболісти з рахунком 2:3 програли команді Нідерландів у матчі першого туру групового етапу чемпіонату Євро-2020.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
Матч Нідерланди-Україна: заявка української збірної та де дивитись гру Євро-2020 Матч Нідерланди-Україна: заявка української збірної та де дивитись гру Євро-2020
В Амстердамі на стадіоні "Йохан Кройфф Арена" збірна України проведе свій стартовий поєдинок на Євро-2020 у групі C із суперником - збірною Нідерландів. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Loading...
Load next