Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)

Посли Швеції та Польщі пожартували над виходом України у фіналу Євро-2020 (фото)
Посол Швеції в Україні Тобіас Тиберг потролив підопічних Шевченка, які вийшли у плей-оф завдяки перемозі збірної Швеції.

У поєдинку останнього туру групового етапу турніру Швеція обіграла Польщу з рахунком 3:2, дозволивши цим Україні вийти до 1/8 фіналу з третього місця в групі С. Завдяки цьому вперше в історії збірна України вийшла у плей-офф та зіграє на Євро-2020.

Зокрема, посол Швеції в Україні вирішив оригінально привітати українську збірну із цією подією та виклав у Twitter мем з бригадою будівельників і написав: "Завжди раді стати в пригоді".

На мем швецького посла відреагував також і посол Польщі Бартош Цихоцький. У коментарі під дописом Тобіаса Тиберга, польський посадовець написав коментар із зображенням розгніваного польського футболіста із написом: "усміхається польською".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський також привітав збірну України із виходом у плей-офф. Глава держави зазначив, що він впевнений, що в 1/8 українські гравці "покажуть свій справжній, крутий футбол, до якого всі ми звикли".

Читайте також
"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео) "Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)
Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Loading...
Load next