Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті

Євро 2020: Суперкомп’ютер спрогнозував долю України на чемпіонаті
Суперкомп'ютер спрогнозував результати футбольного чемпіонату Європи та ймовірного переможця. Однак, на жаль, прогноз для України не є надто вдалим.

Згідно з прогнозом, "жовто-сині" вийдуть з групи з 2 місця, повідомляє портал TalkSPORT, який використав суперкомп'ютер щоби дізнатися, якими будуть результати Євро 2020 та хто стане чемпіоном футбольного турніру.

Що спрогнозував комп'ютер?

  • В групі А фаворитом стане Італія, на другому місці – Туреччина, на третьому – Швейцарія.
  • В групі В на першому місці Бельгія, На другому – Данія, на третьому – Росія.
  • В групі С - перше місце за Нідерландами, друге – за Україною, третє – за Австрією.
  • В групі D на першому місці Англія, на другому Хорватія, на третьому – Чехія.
  • В групі Е на першому місці Іспанія, на другому – Польща.
  • В групі F перше місце візьме Франція, друге – Португалія, третє – Німеччина.

Зокрема, комп'ютер спрогнозував, що у фіналі Євро-2020 за титул чемпіона змагатимуться Франція та Німеччина. Однак, матч закінчиться з рахунком 3:2 на користь чинних чемпіонів світу - Франції.

Футбольний чемпіонат Євро 2020, який через пандемію COVID-19 відтермінували на рік розпочнеться вже сьогодні, 11 червня і завершиться 11 липня. Матчі проведуть в 11 європейських містах, а фінал відбудеться у Лісабоні.

Нагадаємо, що нещодавно головний тренер збірної України Андрій Шевченко офіційно оголосив склад національної команди, яка гратиме на цьогорічному Євро-2020. Повний склад збірної України можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020 Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
"Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео) "Англії також торба!": як українці відреагували на перемогу збірної України над Швецією (відео)
Збірна України на останніх хвилинах виборола путівку до 1/4 фіналу Євро-2020. Проте, у мережі з'явився дотепний мем за участю Гітлера, який нібито обговорює зі своїми соратниками цю історичну перемогу.
Loading...
Load next