На Волині впіймали двох чоловіків, які намагалися перетнути кордон

На Волині впіймали двох чоловіків, які намагалися перетнути кордон

Прикордонники Волинського загону затримали двох чоловіків, які мали намір незаконно перетнути державний рубіж.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Волинські прикордонники припинили дві спроби незаконного перетину державного рубежу.

42-річного жителя Київщини, в результаті тривалого пошуку, виявив прикордонний наряд відділу "Рівне". Під час руху чоловік потрапив в об'єктив камери. Прикордонники одразу вирушили на цей напрямок шукати ймовірного порушника, який крізь лісові хащі йшов у бік держрубежу. Через кілька годин наряд затримав горе-мандрівника за кілька метрів до українсько-польської межі.

Ще одного чоловіка, який планував незаконно потрапити за кордон, затримали учора на Ратнівщині. Прикордонники завчасно отримали інформацію про можливе правопорушення та розпочали пошук. Порушником виявився мешканець Полтавщини 1980 року народження. Чоловік зізнався, що мав намір нелегально дістатися сусідньої держави.

Стосовно обох затриманих прикордонники склали адміністративні документи за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України". Міру покарання визначить суд.

Ми ж вкотре закликаємо громадян не вдаватися до протиправних дій та не намагатися порушити кордон, наражаючи себе на небезпеку, ‒ заявили прикордонники.

Нагадаємо, Франція отримає від ЄС гроші з російських активів для передачі зброї Україні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next