Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020

Україна – Англія: Шевченко визначився із заявкою на матч чвертьфіналу Євро-2020
Олександр Зубков, який отримав травму на матчі із нідерландцями, хоч і готувався до матчу, але все ще не залікував ушкодження і все ж таки не зіграє під час матчу із командою Англії.

Тренерський штаб збірної України з футболу разом з головним тренером Андрієм Шевченком визначився з офіційною заявкою на матч 1/4 фіналу чемпіонату Європи проти команди Англії, повідомляє офіційний сайт УАФ.

До офіційної заявки потрапили 24 українській гравці. Проте, на жаль, нашій команді сьогодні не зможуть допомогти травмовані Зубков і Бєсєдін, які ще не відновились після отриманих на чемпіонаті травм. Замість Артема Бєсєдіна до неї увійшов півзахисник Георгій Судаков.

Заявка збірної України на матч проти Англії виглядає так:

  • Воротарі: Георгій Бущан (Динамо), Андрій Пятов, Анатолій Трубін (обидва – Шахтар);
  • Захисники: Едуард Соболь (Брюгге, Бельгія), Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (усі – Динамо), Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (обидва – Шахтар);
  • Півзахисники: Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Марлос (усі – Шахтар), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Микола Шапаренко (усі – Динамо), Андрій Ярмоленко (Вест Хем, Англія), Руслан Маліновський (Аталанта, Італія), Євген Макаренко (Кортрейк, Бельгія), Олександр Зінченко (Манчестер Сіті, Англія), Роман Безус (Гент, Бельгія), Олександр Зубков (Ференцварош, Угорщина);
  • Нападники: Роман Яремчук (Гент, Бельгія), Артем Довбик (СК Дніпро-1).

Зокрема, сьогодні, 3 липня, у столиці Італії українські гравці проведуть свій матч чвертьфіналу Євро-2020, який відбудеться о 22:00 за київським часом.  

Нагадаємо, що Володимир Зеленський закликав українців влаштувати перекличку, аби підтримати українських гравців під час матчу з командою Англії. Президент також додав, що у матчі Євро-2020 проти Англії вся країна вболіватиме за: “Ярмолу з Чернігова, за Зінченка та Маліновського з Житомирщини, за Зубкова з Донбасу, за Матвієнка з Криму, за Яремчука зі Львова, за Бущана з Одеси та за всіх-всіх футболістів”.

Читайте також
Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020 Футболіст Зубков не зіграє більше за збірну України на Євро-2020
Зубков зіграв на цьогорічному чемпіонаті Європи з футболу всього 12 хвилин.
Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії Збірна України на Євро-2020: українські гравці зіграють проти команди Північної Македонії
Сьогодні, 17 червня, о 16:00 збірна України поміряється своїми силами із футболістами з Північної Македонії. Зокрема, головний тренер українських футболістів визначився з основним складом гравців.
"Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото) "Наші футболісти здатні дивувати": Зеленський підтримав збірну України перед матчем із Швецією (фото)
Президент Зеленський зателефонував українським гравцям перед вирішальним матчем зі збірною Швеції.
Loading...
Load next