В Уряді пояснили куди підуть 5,4 мільярди до 30-ї річниці незалежності України

В Уряді пояснили куди підуть 5,4 мільярди до 30-ї річниці незалежності України
Більша частина фінансів піде на масштабні інфраструктурні проєкти.

Витрати у 5,4 мільйона гривень передбачені до 30-ї річниці незалежності України крім святкових урочистостей включають в себе також в масштабні інфраструктурні проєкти, повідомляється на сайті Мінфіну.

Зокрема, йдеться про модернізацію 6 регіональних аеропортів, розбудову євроколії Київ - Львів - Скнилів, завершення будівництва нового лікувально-діагностичного комплексу в Охматдит тощо. Ймовірна сума витрат становить 5,4 млрд грн включає витрати на будівництво та модернізацію таких об’єктів. Сума витрат безпосередньо на урочистості прогнозується на рівні 100 мільйонів гривень.

Фінансування всіх заходів плану здійснюватиметься за рахунок державного, місцевих бюджетів, інших джерел, в тому числі приватних інвестицій, грантів, донорської допомоги, - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, що Мінфін зазначає, що реалізація всіх передбачених в розпорядженні заходів та відзначення 30-ї річниці потребуватиме коштів з державного та місцевих бюджетів в обсязі 5 423,2 млн грн, у тому числі додаткова потреба становитиме 840,5 млн грн. 

Loading...
Load next