Рахунок 0:1: збірна України зазнала поразки на матчі із командою Австрії (відео)

Рахунок 0:1: збірна України зазнала поразки на матчі із командою Австрії (відео)
У середині першого тайму австрієць Крістоф Баумгартнер забив переможний для своєї команди гол. Український голкіпер не зумів врятувати українські ворота після удару впритул.

Підопічні Андрія Шевченка посіли третє місце у групі С, цим самим вони не можуть  гарантувати собі участь в 1/8 фіналу Європейського чемпіонату з футболу.

У першому таймі матчу після подачі з кутової позначки Баумгартнер ударом головою забив на 21-й хвилині єдиний за час матчу гол та приніс перемогу своїй команді - 0:1.

Зазначимо, що обидві збірні набрали по 3 очки після двох турів. Обидві команди обіграли Північну Македонію, але поступилися іншому своєму супернику - Нідерландам. За підсумками групового етапу на першому місці в турнірній таблиці квартету фінішували голландці (9 очок), на другому – австрійці (6), треті – українці (3). Замкнула таблицю групи Північна Македонія (0).

Однак, в українцих гравців ще залишаються теоретичні шанси кваліфікуватися до плей-офф, якщо вони потраплять до числа чотирьох з шести кращих збірних, які фінішували у своїх групах третіми.

Відео із матчу опублікували у Telegram-каналі "Новина".

Читайте також
Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи
Нападник збірної Португалії, Кріштіану Роналду став найстаршим гравцем, який забив два голи у фінальних турнірах Європейського чемпіонату з футболу.
Україна-Австрія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020 Україна-Австрія: прогноз букмекерів на матч Євро-2020
Букмекери встановили прогноз на вирішальний матч групового етапу Євро-2020. Ймовірно, передбачають букмекери, між Україною та Австрією буде нічия.
"Це не той рівень футболу": Шевченко прокоментував програш збірної України "Це не той рівень футболу": Шевченко прокоментував програш збірної України
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своїх підопічних та заявив, що це була найгірша гра на турнірі для наших гравців.
Loading...
Load next