Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020

Воротар збірної України увійшов до топ-5 кращих на Євро-2020
Георгій Бущан здійснив посів шосте місце у рейтингу голкіперів на чемпіонаті Євро-2020, які здійснили найбільшу кількість сейвів.

Під час цьогорічного чемпіонату з футболу воротар Бущан нерідко рятував свою команду у складних ситуаціях. На рахунку українського голкіпера — 15 порятунків у п’яти поєдинках. Також під час зіграних матчів він один раз врятував команду від пенальті. Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Проте, з іншого боку, він пропустив 10 голів ㅡ це найбільша кількість серед воротарів у рейтингу УЄФА. 

Зокрема, лідирує у списку сейвів воротар збірної Швейцарії Янн Зоммер (21 сейв). Далі йдуть голкіпери збірних: Туреччини – Угурджан Чакир (18 сейвів), Данії – Каспер Шмейхель (18 сейвів), Уельсу – Деніел Уорд (18 сейвів) та Англії – Джордан Пікфорд (16 сейвів).

Нагадаємо, що гравці збірної України потрапили в рейтинг найбільшого подорожчання в трансферній вартості  за підсумками чемпіонату Європи з футболу - Євро-2020. Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.

Однак, за підсумками чемпіонату ціна Георгія Бущана зросла з 5 до 7,5 мільйонів євро.

Читайте також
Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи Роналду побив рекорд Шевченка на чемпіонатах Європи
Нападник збірної Португалії, Кріштіану Роналду став найстаршим гравцем, який забив два голи у фінальних турнірах Європейського чемпіонату з футболу.
Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0 Підготовка до Євро-2020: збірна України у новій формі розгромила Кіпр із рахунком 4:0
Збірна України з футболу здобула перемогу з рахунком 4:0 в останньому підготовчому матчі перед Євро-2020. Матч між Україною та Кіпром закінчився перемогою, на користь української збірної.
П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020 П'ять гравців збірної України подорожчали після Євро-2020
Найдорожчим українським гравцем залишається півзахисник Руслан Малиновський, ціна якого не змінилася після Євро-2020 та становить 30 мільйонів євро.
Loading...
Load next